Çerçili Sefa Sirmen İlkokulu

Vizyon: İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.

Misyon: Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Kandıra İlçesinde Masa Tenisi dalında 7 kupa kazanılmıştır.

Isınma: Kalorifer (Katı yakıt)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuza 15 yerleşim yerinden 4 adet servis aracı ile taşıma yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ´Doğayla Değerleniyorum´,´Yaşasın Arılar Var Olsun Yarınlar´,´Lets Learn English Together´,´I Can Do İt By Myself´ e-Twinning Projeleri
Diğer Hususlar: Okulumuzda birleştirilmiş sınıf uygulaması vardır. İlkokul ve ortaokul aynı bahçede yer alır. Öğretmenler ilçeye kendi imkanları ile taşıma yaparlar.

WEB - https://cerciliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çerçili Köyü Kandıra KOCAELİ

Öğretim Şekli :Normal Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Çerçili Köyü 500 kişilik Nüfusu vardır. Bölgenin büyük köylerindendir 15 Ayrı yerleşim biriminden öğrenci taşınmaktadır.

Adres - Çerçili Köyü Kandıra KOCAELİ

Ulaşım Karayolu ile Kandıra-Ağva yolu üzerinde Köy Servisleri ve kişisel araçlarla ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kocaeli´ye 50 Km. Kandıra´ya 14 km.uzaklıkta